Vill du ha hjälp med förbön?

Vi tror att Gud både vill lyssna och svara på bön. Vill du att vi ska be för dig eller om du har något som du vill att vi ska be för, skriv gärna här och skicka in det så läser vår pastor det och under vår 24-7 bön (10-17/1) vidarebefordrar han även ditt böneämne till vår 24-7 böneplats, anonymt förstås. Klicka först på den blå texten, "Vill du ha hjälp med förbön? " för att komma vidare.

Equmeniakyrkans Julstudio

Equmeniakyrkan Hestra kommer att ha en julstudio (julmagasin, uppesittarkväll...) på YouTube. Det släpps 23/12 18.00. Jag plockar fram min inre Skavlan i mötet med gäster. Det blir fantastisk sång. Det blir en hel del om julens betydelse.

Julmarknad digitalt !!!

Det här evenemanget är vår digitala julmarknad som vi anordnar som ett alternativ till den mer traditionella basar som normalt sett arrangeras i vår kyrka till förmån för vårt barn- och ungdomsarbete i Hestra och Grimsås. Vilka är det som säljer på julmarknaden? Det är de olika barn- och ungdomsgrupperna inom equmenia Hestra/Grimsås. Våra grupper består av : Söndax (söndagsskolan), Spårar- och Upptäckarscout, Puma (barnkören) och Teen Night (tonår). Varmt välkommen att stötta vår verksamhet genom att handla här på vår digitala julmarknad som är öppen från fredag den 11/12 kl. 17.00 till söndag den 13/12 kl. 14.00.

22/11 Nationell Bönedag med anledning av pandemin

Söndagen den 22 november är utlyst som en nationell Bönedag med anledning av pandemin. Du kan läsa mer om det i länken nedan. https://www.nationellbonedag.com/ Det är svårt att träffas för gemensam bön i kyrkan men du kan be där du finns eller kanske du kan gå en bönepromenad med någon. Man kan också be tillsammans via telefonen eller datorn. Det finns mycket att be för🙏🏻!

1 2 3 4 5  Nästa