Det händer på Strandgården

Passa på att besöka och njuta av härliga dagar på Strandgården i sommar. Från och med Midsommar drar programverksamheten igång. Sommarkonserter, Sommarkul, På spåret, After beach och mycket mer. Gå in på www.strandgarden.org för mer information. Varmt välkommen!


Gemenskapsdag växtpool 24 aug


Vi träffas på Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping. Dagen börjar kl. 10.00 med incheckning och förmiddagsfika, och avslutas med kvällsgudstjänst kl. 19.30. Programmet är delvis planerat och vi kommer att ha möjlighet att möta var-andra både under fika, aktiviteter och måltider men också samlas till föredrag under dagen.

Vi är i SVF:s generösa lokaler och stadsparken finns nära om vi vill vidga våra cirklar utomhus. Barn och ungdomarna får egna aktivi-teter under delar av dagen och vi kan redan nu utlova att vi får förmånen att möta någon av våra engagerade medar-betare på Region Öst.


Konfirmationshögtid


På lördag och söndag 1-2 juni firar vi konfirmationshögtid med årets konfirmandgrupp. Lördagens gudstjänst går också bra att följa via Equmeniakyrkan i Hestras YouTubekanal.


Volontärshelg Strandgården 6-8 sep

På för- och eftersäsong ansvarar församlingarna för volontärsarbetet på Strandgården. Och snart är det dags för oss i Hestra att göra en insats. Så boka in den 6-8 september i almanackan. Det behövs ett gott gäng som hjälper till. Många händer tillsammans i trivsam miljö gör stor skillnad för gården och gårdens resultat.


1 2 3 4 5  Nästa